NAŠA PRIČA

Iddi d.o.o. je tvrtka iz Zagreba osnovana 2020. godine, koja se bavi razvojem i izradom inovativnih elektroničkih uređaja i rješenja.

Naš tim želi ljudima, u svakodnevnom životu i poslovanju, olakšati obavljanje dnevnih rutina i procesa izradom inovativnih, user-friendly elektroničkih rješenja. Proizvodi koje osmislimo pratiti će trendove i prilagođavati se ljudskim potrebama koje se mijenjaju i razvijaju svakodnevno.

Svi naši proizvodi biti će visokotehnološka rješenja koja prate trenutne trendove i potrebe. Plan nam je i implementacija umjetne inteligencije u naše proizvode.

BUDUĆNOST
NE ČEKAMO,
VEĆ JE
GRADIMO

NAŠ TIM

IVAN ŠIMATOVIĆ

Izvršni direktor tvrtke zadužen prvenstveno za vođenje tvrtke i projekata, koordinaciju zaduženja pojedinih odjela i promociju proizvoda. Raspolaže specifičnim znanjem i iskustvom u području elektrotehnike te značajnim iskustvom u raznim timskim projektima.

DOMAGOJ LASIĆ

Prvostupnik je studija računalnih znanosti zagrebačkog fakulteta Elektrotehnike i računarstva, koji je završio sa pohvalama. Paralelno je završio studij na Medicinskom fakultetu te postao doktor medicine. U projektu je zadužen za projektiranje i integraciju ugradbenih komponenti romobila te je aktivno uključen u proces promocije tvrtke.

JAN TARNOVSKI

Specijalist je za elektroenergetiku. Iskustvo je stekao već tijekom srednje škole kad je sudjelovao na natjecanjima u izradi elektroničkih uređaja na regionalnoj i državnoj razini, te ga je proširio raznolikim opusom poslova u području elektrotehnike. Programiranje elektronike za kontrolu ulaza i mikrokontrolera, dizajn i razvoj baza podataka u FileMaker okruženju i konfiguracija računalnih sustava neki su od tih poslova. Njegov zadatak u timu je razvoj i proizvodnja tiskanih pločica i komponenti kao i električnog sustava na romobilu.

DOMAGOJ BUI

Diplomirani je prvostupnik industrijskog dizajna na Studiju dizajna Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu. Osvojio je nekoliko nagrada za dizajn i marketing. Dobitnik je Rektorove nagrade za 2019. godinu. Od 2017. bio je dio glavnog organizacijskog tima DA!, jednog od najvećih međunarodnih studentskih festivala umjetnosti u ovom dijelu Europe. Dizajnirao je za klijente, među kojima su PMF i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Zadaci u timu su industrijski i grafički dizajn, ideacija projekata te suradnja sa odjelom marketinga.

BORIS TARNOVSKI

Diplomirani je inženjer strojarstva fakulteta Strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. U sklopu međunarodnog studentskog natjecanja EGPR (zadatak – inovativni dizajn i izrada prototipa uređaja prema zadanim zahtjevima) osvojio je drugo mjesto sa svojim timom. Jedan je od osnivača prvog hrvatskog tima Formula Student – međunarodnog natjecanja u izradi trkaćeg bolida (FSB Racing team). U timu Iddi, kao voditelj konstrukcijskog odjela, zadužen je za stvaranje završne konstrukcije i integraciju svih komponenti proizvoda.

HRVOJE ČUKMAN

Student je fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. U ovom projektu doprinosi svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom u izradi  mobilnih aplikacija  te  korištenju  iOS (programski jezik Swift), Android (Kotlin) i Flutter (dart) programskih okruženja. Hrvoje  je zadužen za razvoj mobilne aplikacije specijalizirane za potrebe projekata tvrtke.

BORNA KOVAČ

Nakon završene 1. godine fakulteta Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, nastavlja školovanje na Visokom učilištu Algebra na smjeru Računarstvo. Paralelno se posvećuje dodatnim projektima iz svog područja stručnosti. Na natjecanju “App Start Contest” sa svojim timom osvojio je 2. mjesto. U našem timu zadužen je za razvoj i implementaciju “backend” sustava.

NIKOLINA TARNOVSKI

Diplomirana je ekonomistica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Organizacija i management. U zagrebačkom timu međunarodnog studentskog natjecanja Formula student, na projektu Ris, bila je voditeljica marketinga i PR-a. U studentskim danima radila je i kao sudac na auto utrkama. Pisala je mjesečnu kolumnu za portal o roditeljstvu i djeci. Ima dugogodišnje iskustvo u bankarskom sektoru. U timu radi na poziciji voditeljice poslovanja i marketinga.