NAŠA PRIČA

Iddi d.o.o. je tvrtka iz Zagreba osnovana 2020. godine, koja se bavi razvojem i izradom inovativnih elektroničkih rješenja.

MISIJA

Naš tim želi ljudima, u svakodnevnom životu i poslovanju, olakšati obavljanje dnevnih rutina i procesa izradom inovativnih, user-friendly e-rješenja. Proizvodi koje osmislimo pratiti će trendove i prilagođavati se ljudskim potrebama koje se mijenjaju i razvijaju svakodnevno.

VIZIJA

Želimo ostvariti značajan pozitivan utjecaj na društvo i okoliš kroz dijeljenu mobilnost i jednake mogućnosti za sve.

BUDUĆNOST
NE ČEKAMO,
VEĆ JE
GRADIMO

NAŠ TIM

IVAN ŠIMATOVIĆ

Izvršni direktor tvrtke zadužen za koordinaciju odjela i projekata te promociju proizvoda. Raspolaže specifičnim znanjem i iskustvom u području elektrotehnike te značajnim iskustvom u raznim timskim projektima.

DOMAGOJ LASIĆ

Prvostupnik je studija računalnih znanosti zagrebačkog fakulteta Elektrotehnike i računarstva, koji je završio sa pohvalama. Paralelno je završio studij na Medicinskom fakultetu te postao doktor medicine. U projektu je zadužen za projektiranje i integraciju ugradbenih komponenti romobila.

 

JAN TARNOVSKI

Specijalist je za elektroenergetiku. U raznolikom opusu poslova stekao je široko praktično znanje u području elektrotehnike. Programiranje elektronike za kontrolu ulaza i mikrokontrolera, dizajn i razvoj baza podataka FileMaker okruženja i konfiguracija računalnih sustava neki su od tih poslova.  Njegov zadatak u timu je razvoj i proizvodnja tiskanih pločica i komponenti kao i električnog sustava na romobilu.

DOMAGOJ BUI

Uz BA diplomu iz dizajna na Studiju dizajna Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu osvaja nekoliko nagrada za dizajn i marketing, te Rektorovu nagradu 2019. godine. Bio je član organizacijskog tima DA!, jednog od najvećih studentskih festivala u ovom dijelu Europe. Dizajnirao je za priznate klijente. Zadaci u timu su industrijski, grafički i UI dizajn, ideacija, fotografija, te suradnja na poslovima marketinga.

BORIS TARNOVSKI

Diplomirani je inženjer strojarstva Fakulteta strojarstva i brodogradnje u Zagrebu. Jedan je od osnivača prvog hrvatskog tima Formula Student – međunarodnog natjecanja u izradi trkaćeg bolida (FSB Racing team). Više od 10 godina radi u autoindustriji na razvoju električnih vozila. U timu Iddi, kao tehnički direktor, zadužen je za stvaranje završne konstrukcije i integraciju svih komponenti proizvoda.

HRVOJE ČUKMAN

Student je fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. U ovom projektu doprinosi svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom u izradi  mobilnih aplikacija  te  korištenju  iOS (programski jezik Swift), Android (Kotlin) i Flutter (dart) programskih okruženja. Hrvoje  je zadužen za razvoj mobilne aplikacije specijalizirane za potrebe projekata tvrtke.

BORNA KOVAČ

Student Visokog učilišta Algebra, smjer Računarstvo. Paralelno se posvećuje dodatnim projektima iz svog područja stručnosti. Na natjecanju “App Start Contest” sa svojim timom osvojio je 2. mjesto. U našem timu zadužen je za razvoj i implementaciju “backend” sustava.

NIKOLINA TARNOVSKI

Diplomirana je ekonomistica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, smjer Organizacija i management. U zagrebačkom timu međunarodnog studentskog natjecanja Formula student, na projektu Ris, bila je voditeljica marketinga i PR-a. Pisala je mjesečnu kolumnu za portal o roditeljstvu i djeci. Ima dugogodišnje iskustvo u bankarskom sektoru. U timu radi na poziciji voditeljice ureda i marketinga.