ROLLA

POGLED PJEŠAKA, BRZINA BICIKLA

Rolla je sustav komplementarnih proizvoda razvijen od strane mladih stručnjaka za koncept automatiziranog korištenja. Sustav se sastoji od tri proizvoda: električnih romobila, punionice i mobilne aplikacije, sve razvijeno u tvrtci IDDI d.o.o.

Rolla električni romobil čvrste je i otporne konstrukcije, s kompletim ožičenjem skrivenim unutar okvira. S integriranim pokazivačima smjera osigurava sigurniju vožnju, za korisnika i ostale sudionike u prometu. Jačim motorom omogućena je nesmetana vožnja uzbrdo čak i do 20% nagiba. Konstruiran je posebno kako bi zahtjevi za održavanjem i troškovi istog bili minimalni.

Mobilna aplikacija nudi navigaciju i personalizirane rute koje se kreiraju za svaku lokaciju posebno, s kratkom pričom o svakoj pojedinoj kulturnoj/prirodnoj znamenitosti čime sustav postaje osobni turistički vodič korisniku. Registracija korisnika te naplata najma (naplata je opcionalna) provodi se, također, putem mobilne aplikacije.

Punionica je treći, finalni proizvod koji čini cjelinu. Bazna punionica mjesto je punjenja Rolla romobila te ujedno mjesto starta i završetka korištenja. Otključavanje i zaključavanje potpuno je automatizirano. Baza sadrži 5 parkirnih mjesta i modularna je te se može nadograđivati ovisno o ugovorenoj količini romobila na pojedinoj lokaciji.

Rolla je namjenjena najmu korisnicima (naplata vožnje po minuti korištenja putem mobilne aplikacije), u gradovima ili u sklopu agencije/tvrtke za najam.

  • naplata korisnicima putem aplikacije
  • automatizirani sustav s čak 3 proizvoda
  • instalacija sustava na lokaciji
  • prilagodba aplikacije lokaciji
  • jamstvo i podrška